Tänään olin Paperinauhan Helin ja Nurkkaanajetun Miian järjestämällä leimailu-korttikurssilla Seinäjoella. Pääsin kokeilemaan erilaisia väritystekniikoita monenmoisilla väreillä, korttipohjien tekoa jos jonkimoisia, Cuttlebug ja Sizzix -laitteet olivat myös paikalla. Ja voi sitä ihmetystä ja innostusta! Aika vain ei riittänyt kaiken mahdollisen kokeilemiseen, mutta tiedämpähän ainakin minkälaisia värejä lähden hankkimaan. Myöskin erilaiset musteet, jauheet ja kuumailmapuhallin ovat hankintalistalla. Cuttlebug täytyy hankkia jos tämä innostus jatkuu -ja miksei jatkuisi? Tuli toki tehtyä pieniä ostoksia, kuten paperiressaaja;) Sitten päästään päivän tuotoksiin.

 

Tätä ensimmäistä korttia en meinannut aluksi edes esitellä, mutta menköön nyt. En siis pidä tästä laisinkaan. Värit on ihan ok, kuvan värityskin onnistui kohtalaisesti, mutta kokonaisuus tökkii ja pahasti. Kun alkuun oli liikaa kaikkea, ei oikein tiennyt mitä tehdä niin senhän sitten huomaa.

 

1242488862_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Tässä toisessa mielestäni kaikki on jokseenkin loksahtanut kohdalleen. Cuttlebugilla kohokuvioitua colorcore-kartonkia ja samaisella laitteella leikatut osaset. Väritys onnistui myös kivasti, pastellikynillä ja öljyllä sekä hieman vielä chalkseja. Nää oli mun juttuni, tusseista en pitänyt ollenkaan. Distress Inkit kyllä jäivät vielä kokeilematta. Josko uutta kurssia joskus...?

 

1242488642_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Korujumi alkaa ehkä hellittää? Tuolta lokeroista on alkanut kuulua pientä kuiskuttelua, joka tuntuu päivä päivältä voimistuvan. Tilasin hopealevyäkin, pääsee sitäkin lajia kokeilemaan. Viikolla olen lueskellut Anna Siivosen Koruja Hopeasavesta -kirjaa, ja taitaa olla että saveakin on kokeiltava. Seuraavana listalla on kuitenkin juotospastan hankkiminen ja juottamisen opettelu...