Ja arki on taas täällä. Loma meni hienosti, yllättävän hyvin jaksoi poikanen istua monta tuntia autossa. Nähtiin poroja, käytiin pulkkamäessä, koiravaljakkoajelulla, touhuttiin muutenkin paljon pihalla ja yhtenä iltana käytiin kylpylässä liottamassa varpaita. Eli kaikin puolin onnistunut reissu, poika nukkui kuin enkeli niin yöllä kuin päivälläkin joten äitikin sai levätä.

Pahoinvointi on vihdoinkin hellittänyt! Osui hyvään aikaan, tuossa pari viikkoa sitten alkoi tuntumaan paremmalta. Nyt kun vielä saisi tämän väsymyksen ja migreenin aisoihin, niin eiköhän taas ala lyyti kirjoittaa. Pari viikkoa olen tässä jo tuntenut pikkuisen tyypin liikkeetkin, taitaa olla tarmokas kaveri! Uskomatonta että kuukauden päästä ollaan jo puolessa välissä!

Helmetkin taas kiinnostaisivat, katsotaan saisko sitä aikaiseksi jotain. Itse asiassa tuossa ennen lomaa tein ihanista peacock -mv-helmistä ja hopeahelmistä helminauhan. Laskeskelin että kyllä ne riittää ja väkersin ja väkersin. Valmiina huomasin että ehkä sentti lisää niin sitä vois pitääkin... Että purkuun menee. Höh.