Kyllä, korupäivitystä pukkaa :) Mutta ensimmäisenä haluan pyytää anteeksi kurkkijoilta että on jäänyt toivottelematta niin joulut kuin uudet vuodetkin. Edeltävissä postauksissa lupailin että korujumitus ois auennut -mutta mitä vielä. Meinashan se aueta, mutta homma kääntyikin ihan päälaelleen ja jumitus pahentui niin että jopa blogimaailma korujen osalta oli täysin paitsiossa , enkä edes muista koska olisin Helmetissä viimeksi käynyt... Siispä omakin blogi on ollut todellakin jäähyllä. Enemmänkin on tullut puikkoja heiluteltua, ehkäpä kuvaan ja esittelen jossain vaiheessa tuotokseni.

 

Nyt on alkanut sentäs jo blogit jälleen kiinnostaa, ja tähän saumaan osui sopivasti Inkun jälleen käynnistämä ÄHH -älä hilloa helmiäsi -projekti. Siis jos jollakin jumi aukeaa niin tällä :) Ja heti kun päätin lähteä leikkiin mukaan, alkoikin helmi/hopeaosastolta kuulua supattelua! Tällaista tuli värkkäiltyä tässä yhtenä iltana, ihan perussettiä mutta tästä tuli mielestäni namunen, kevättä kohti ollaan selkeästi menossa :) Materiaaleina ihanan värisiä jadeja, hopeaa ja suloinen Balin hopeinen kukkanen. Kirkasta hopeaa? Kyllä, ei ainuttakaan patinoitua palikkaa O_o Tässä siis ÄHH 1 :)

 

1265355080_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Muuten elämä on ollut tapahtumarikasta. Viimeisen päivityksen jälkeen musta on tullut täti <3 Siskoni synnytti ihanan tyttösen marraskuun lopulla, typy on kyllä vallannut meidän kaikkien sydämet. Pojatkin on ihan rakastuneita pieneen serkkutyttöönsä, esikoinen varsinkin vain silittelisi ja suukottelisi ja sylittelisi pikkuista :) Ja mikä ihaninta, saimme mieheni kanssa kunnian päästä neitokaisen sylikummeiksi <3 Uskonette, että olen vallan onnesta sekaisin :)

 

Muuten on ollut hurja tammikuu. On ollut kolmet hautajaiset, joista kaksiin osallistuin addressin välityksellä ja yksiin henkilökohtaisesti. Näiden vastapainona onneksi kahdet synttärit ja yhdet ristiäiset. Elämä on kummaa miten tapahtumat tulevat ryppäissä. Monta menetystä, mutta onneksi myös monta ilon hetkeä.

 

Nyt, hieman jälkijunassa, haluan toivottaa kaikille lukijoille oikein ihanaa tätä vuotta ja erityisesti hienoa HELMIkuuta!