Puuvillanyöriä -jälleen-, Satuhelmen ihanaisia värjättyjä jadeja ja Villihelmestä tilattu sudenkorento. Sekä metallihelmiä. Nauhassa säätösolmut. Mikähän ihme siinä on, että kivissä on melkein järjestään liian pienet reiät, niin että puuvillanauha ei läpi mene. Sitten pitää keksiä tällaisia vaijerivirityksiä että saa visionsa toteutettua. Oonkin katsellut Villihelmen sivuilla tällaista reiänväljennintä, onko kenelläkään kokemuksia onko toimiva värkki?

769144.jpg

Tämäkin koru on valmistunut jo viime viikolla, piti päästä heti käsiksi tilaamiini helmiin. En vain ole ehtinyt kuvata, remontti edelleen pitää kiireisenä. Nyt alkaa jo yläkerta näyttää siltä, että siellä on huoneita. Väliseinät on pystyssä, tänään tulee sähkömies ja sitten saakin levyttää umpeen ja alkaa pikkuhiljaa maalailemaan seiniä ja paneloimaan kattoa, laittamaan lattiaa ja semmoista. Vessan kaakeleita sais alkaa valitsemaan ja suihkukaappia ja ja ja...

Käväisin pojan ja äitini kanssa kylpylässäkin kääntymässä yhden yön. Kyllä oli pojalla hauskaa kun sai olla sydämensä kyllyydestä altaassa touhuamassa. Eilen kotiuduttiin, ja isäntä naureskeli kun hän on ollut 2 täyttä päivää talolla töissä ja on ihan kuitti ja emäntä palaa kylpyläreissulta rentoutumasta ja on myös ihan kuitti =) Kaukana rentoutumisesta tuommoiset matkat tässä kunnossa, ei ole niin helppoa tätä mahaa kantaa. Laskettuun päiväänkin on vajaa kuukausi, ja maha on tipahtanut ihan ja samoin vauva laskeutunut. Äiti veikkailee etten kuukautta tätä masua joudu kantamaan, itse oon ihan varma että saatetaan mennä jopa yli. Katotaan kuinka käy.