Ompas siinä vierähtänyt tovi jos toinenkin! Tässä välissä on blogi täyttänyt vuodenkin, no huhhuh. Mihin se aika oikein juoksee? Tämä blogin päivitys on  varsin hankalaa nykyään, kun asuu laajakaistayhteyden ulottumattomissa ja kännykällä on niiin hidasta mitään kuvia ladata. Tai muutenkaan mitään, Vuodatus kun ei mikään nopein sivusto ole muutenkaan.

Eli mitäpäs meille? Pojat kasvaa hirveetä vauhtia. Esikoinen on taitava piirtelijä, intohimoinen automies ja kova komentamaan! Uhmaikä on herralla päällä todenteolla, ja viime aikoina on alkanut esiintyä yhä vain uhmakkaampaa käyttäytymistä pikkuveljeään kohtaan. Mitään leluja kun ei pienempi saisi ottaa... Mutta eiköhän tämä ole vain jokin vaihe... Nuorempi täyttää ensi viikolla puoli vuotta. Pötkylällä on kova kiire, jo reilun kuukauden on ryömitty ja nyt se huojuu jatkuvasti konttausasennossa, jalkoja jo osaa liikuttaa mutta kun kädet ei tuu mukana, mätkähtäähän siinä.

Jotain on tullut näperteltyäkin, tosin jo tuossa ennen joulua. Kaikkea ei ole muistanut kuvata, ja suurimmaksi osaksi nyt on pysytelleet puikot käsissä.

Nämä tossut tuli tehtyä tällä ohjeella, hahtuvasta.

1279080.jpg

Pipo, jälleen hahtuvasta, hapsut huopasesta. Novitan talvi 2005 -lehdestä muistaakseni löytyi ohje. Kumman mallinen tosin, olisi pitänyt olla vähemmän silmukoita edessä ja enemmän takana.

1279085.jpg

Rannekoru, kaveriksi tälle.

1279087.jpg

1279088.jpg