Tämä pikkusiskolle ompelemani laukku on ainoa käsityö mitä on viime aikoina tullut tehtyä. Siinä on ihka ensimmäinen itse tekemäni applikaatio :)

 

 

Nyt on kaikki käsillä tekeminen tauolla. Ei jaksa, ei huvita. Ei sitten niin millään, joskus joku pieni kummallinen inspiraatio iskee, mutta sekin kuolee nopeasti kun ei jaksa/pysty istua kauaa tms. Nyt on enemmänkin -pikkuhiljaa, sen mitä kroppa antaa- tullut laiteltua paikkoja kuntoon ja siivoiltua kaappeja sunmuuta, ihan selkeää pesänrakennusviettiä havaittavissa :) Mutta tarttee tietysti ollakin, vauvan arvioituun saapumisaikaan on enää vähän toista kuukautta, hurjaa! Kesä on mennyt siivillä, kotona olen ollut isompien lasten kanssa. Esikoinen aloitti tänään eskarin, voi kun ei voi pysyä äiteen vauvana <3 Vastahan tuokin synty just eilen?! Toinen odottaa innolla kerhon alkua. Ja molemmat odottavat innolla pikkusisarusta syntyväksi <3

 

Oikein ihanaa ja värikästä syksyä kaikille kurkkijoille! Tämä blogi luultavasti jatkaa hiljaiseloaan kunnes seuraava inspiraatio taas yllättää ;)