Ei onnistunut tämän koruntekijän ÄHH. Siitä syystä, että yksinkertaisesti kädet eivät tahtia kestäneet. Käsien särkyjen yltyessä oli pakko luovuttaa, jos tahtoi yöllä kivuilta nukkua. Mutta ei se mitään, kuitenkin tuli tehtyä enemmän koruja kuin pitkään aikaan yhteensä. Eli kuitenkin kaikin puolin onnistunut kuukausi :)

 

Tämä seuraava koru on ollut tekeillä pit-kään. Oli suunnitelmissa tehdä oikein siro ketju ja siihen yksinkertainen lukko. Noh, 0,6 millin langasta 3 millin veivillä lenkit, ja joka ikinen juotettu ja venytetty soikeaksi. Siinä meinas välillä usko loppua, enkä tämmöseen urakkaan enää alkaisikkaan. Lukon sahasin 0,8 millin levystä, se on viilattu vain ja rummutettu. Ja lopputulos... ei miellytä :( Kaikki se työ ja tuskailu hukkaan! Tuo ketjukin näyttää aivan kulmikkaalta iholla. Lukolle ehkä pitäis jotain muutakin tehdä, mutta ei kyllä jaksa kiinnostaa. Meni parisen viikkoa siinäkin kun edes viitsin korun kuvata. Eikä kirkkaasta hopeasta edes kuvaa saa :/

 

1269264488_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Aloitin sitten nukkekotiprojektinkin (ihan niinkuin keskeneräisiä ja to do -projekteja ei ois muutenkin tarpeeksi...), oma lapsuuteni Lundby -talo on varastosta huikkinut jo vuosia. Nyt se on purettu osiin ja tapetit raaputettu pois, työtä riittää hirmuisesti koska oli niin huonoon kuntoon päässyt. Neulepuikotkin kilajaa koko ajan, nyt on puikoilla ensimmäinen neulomus, jonka ohje on englanniksi! Lukeminenkin on niin ihanaa ja koukuttavaa ja lauantaina ostin yhden trilogian joka odottelee vuoroaan. Olen joskus aiemminkin toivonut vuorokauteen lisää tunteja, ne olisivat kyllä välillä tarpeen... Vielä kun aloitan jälleen työt toukokuun alusta... No, nukutaan sitten vanhana?!?!