Tällaista tuli näprättyä eilen illalla. Ranteeseen Satuhelmen savukvartsiovaaleita ja Balin hopeaa. Tähän käytin ensimmäisen kerran kunnon koruvaijeria, joka oli, niinkuin joku foorumilla mainitsi, melkoista köyttä. Tästä tuli melko söpö, mutta en käsitä miten onnistun aina tekemään rannekoruista sen sentin tai toista liian ison?! Tosi ärsyttävää, ei tätä huvittaisi purkaakaan.

1915696.jpg

Toinen kokeilu tuli korvisten muodossa. En siis ole ikinä tehnyt korviksia, enkä kyllä roikkuvia korvakoruja osaa käyttäkään... Mutta nämä ihanat Luxonian kalsedonit ja verkkohelmet huusivat pääsyä killuttimiin! Luonnonvalossa tänä aamuna vasta huomasin että ovat hieman erisävyiset, mutta eipä sitä varmasti korvissa huomaa.

1915701.jpg

Eipä näissä mitään uutta ja ihmeellistä kenellekään, ei suuria oivalluksia tai muuta. Mutta muuten kyllä mieluista ;)

Ensi viikonloppuna olen menossa hopeaketjukurssille! Tämä viikko tuntuukin matelevan melkoisesti... Sormet jo syyhyyää päästä tositoimiin!

Ja sitten sain vielä työpaikankin! Aloitan ensi kuussa puolen vuoden vuorotteluvapaan sijaisuuden, omalla alallani ja oikein kivassa paikassa! Tässä vain nyt kierrelty autokauppoja, kalliiksi tulee töihin meno...