Tällaisia ihanuuksia on rakas SHY:ni lähetellyt. Tässä jo aiemmin tulleessa paketissa oli puolikas nauha kyaniittikolikoita (uusi tuttavuus minulle, ja oi minkälaisia helmiä!), pikkuruisia lasihelmiä (näiden väri on todella hieno), fasettihiottu prehniitti (tämäkin uusi tuttavuus, ja ihastuin oitis!), cinnabar-kolikko (pidän näistä muutenkin ja tämä kolikko on tosi nätti) sekä uskomattoman hieno topaasipisara (siis ihan mielettömän kaunis!). Ja tuo kortti on oikein söpö!



Siis katsokaa nyt, tää on kaunein helmi mitä oon koskaan omistanut! Kumpa vain osaisin antaa sille arvoisensa kehyksen, ideaa pukkaa mutta se toteutus...  Vaikea tätä oli kuvatakin, aina heijastuu kamera helmestä!



Sitten vielä tällä viikolla tuli paketti, joka sisälsi ihanat pienet pullot shampoota ja hoitoainetta, vihreitä mv-helmiä (ihanan persoonallisia), ison turkoosikolikon (tämän värit on mieleen), nimetöntä kiveä (oliskos serpentiiniä, kertokaa viisaammat? Näissä on kaunis kuviointi) sekä kaksi fasetoitua sitriiniä (ihanat!). Ja jälleen ihana kortti.



Kiitokset sinulle Yumikona, sinun pakettisi ovat olleet täysiä napakymppejä! Ja näiden välillä on tullut kortteja -niin sähköisiä kuin perinteisiäkin. Ja täytyy sanoa, että sinun korttisi ovat olleet nautittavia, erityisesti olen pitänyt näistä suudelmakorteista, niissä on niin ihanaa tunnelmaa!

Oltiin esikoisen kanssa taas sairaalassa. Reppanalla on nielutulehdus, joka sai kurkun niin tukkoon että hyvä kun henki kulki. Eilen kotiuduttiin, poika on jo pirteä vaikka välillä väsähtää. On yleiskunnon saanut matalalle tuo raju tauti. Nielurisat on edelleen valtavat ja poika on tukkoinen, mutta pahin on ohi. On se uskomatonta miten reipas voi tuommoinen liki 3,5 -vuotias olla.